ا

  • احمدی، حجت پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • اخوت، سید محمود تاثیر میزان آفلاتوکسین تولیدی توسط آسپرژیلوس فلاووس بر کاهش بازاریابی پسته در جهان [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • اخوت، سید محمود راههای کنترل قارچ آسپرژیلوس فلاووس مهمترین عامل تولید آفلاتوکسین در پسته به منظور افزایش صادرات این محصول [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • اعتمادی، احمد تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • امید، محمود پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 1، 1386]

ب

  • بهارلویی، احمد پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 1، 1386]

ث

  • ثنایی فرد، حسام خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه) [دوره 3، شماره 2، 1386]

ج

  • جعفری، علی طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • جعفری، علی تحلیل سینتکی، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده [دوره 3، شماره 1، 1386]

ح

  • حامد موسویان، محمدتقی تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر تاثیر انواع مختلف سیستم های بسته بندی بر پایداری پسته خشک خام در شرایط مختلف [دوره 3، شماره 2، 1386]

خ

  • خشنودی، سارا تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • خضابی خسرقی، کریم تحلیل سینتکی، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده [دوره 3، شماره 1، 1386]

ر

  • رجب زاده، قدیر بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • رضوی، سید محمد علی خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه) [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • رفیعی، شاهین پیش بینی محتوای رطوبتی پسته رقم اکبری با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 1، 1386]

ش

  • شاکر اردکانی، احمد بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • شریف، علی تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • شریف، علی بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • شمسی، محسن طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • شیبانی، علی استخراج سیال تحت فشار روغن پسته با استفاده از یک استخراج کننده سیال فوق بحرانی اصلاح شده و طرح آماری برای بهینه سازی [دوره 3، شماره 2، 1386]

ص

  • صارمی، حسین تاثیر میزان آفلاتوکسین تولیدی توسط آسپرژیلوس فلاووس بر کاهش بازاریابی پسته در جهان [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • صارمی، حسین راههای کنترل قارچ آسپرژیلوس فلاووس مهمترین عامل تولید آفلاتوکسین در پسته به منظور افزایش صادرات این محصول [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • صارمی، هانیه راههای کنترل قارچ آسپرژیلوس فلاووس مهمترین عامل تولید آفلاتوکسین در پسته به منظور افزایش صادرات این محصول [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • صداقت، ناصر تاثیر انواع مختلف سیستم های بسته بندی بر پایداری پسته خشک خام در شرایط مختلف [دوره 3، شماره 2، 1386]

ع

  • عدالتیان دوم، محمد رضا تأثیر نوع بسته‌بندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی [دوره 3، شماره 1، 1386]

ق

  • قاضی عسکر، سیدحسن استخراج سیال تحت فشار روغن پسته با استفاده از یک استخراج کننده سیال فوق بحرانی اصلاح شده و طرح آماری برای بهینه سازی [دوره 3، شماره 2، 1386]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی سنتیک هیدراسیون و تغییرات برخی خواص فیزیکی دانه گندم [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • کشیری، محبوبه سنتیک هیدراسیون و تغییرات برخی خواص فیزیکی دانه گندم [دوره 3، شماره 2، 1386]

گ

  • گازر، حمیدرضا منحنی های هم دمای دفعی رطوبت در فرایند خشک کردن پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

م

  • محمدپور، وحید تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • محمدی، علی طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • محمودی، اسماعیل طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • محمودی، اسماعیل تحلیل سینتکی، محاسبه توان مصرفی و تعیین ضریب ایمنی ماشین پوست کن پسته نوع دو قفسه ای ساینده [دوره 3، شماره 1، 1386]

  • مظاهری نسب، مسعود خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه) [دوره 3، شماره 2، 1386]

  • ملک زاده، غلامرضا بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین به دست آمده از زعفران [دوره 3، شماره 1، 1386]

ن

  • نیکفر، فرشید خواص فیزیکی و پردازش تصویر دانه پسته وحشی (بنه) [دوره 3، شماره 2، 1386]

ه

  • هدایتی زاده، مهدی طراحی و توسعه ماشین چند منظوره جهت انجام فرآوری پسته [دوره 3، شماره 1، 1386]